Startpagina
mobiele versiecomputer versie
NederlandsEnglish
RSS
Start | Startpagina

Shaun het schaap


 | Shaun het Schaap | De kudde heeft een mona lisa geschilderd | Start | Startpagina
Bereid je voor op chaos op het platteland, want Aardman´s Shaun het Schaap keert terug in zijn eigen TV serie.

Shaun is een schaap die niet de kudde volgt, sterker nog, hij leidt ze door allerlei avonturen die de rust in het weiland regelmatig verstoren. Shaun en zijn vrienden rennen rondjes rond de arme schaapherder hond Bitzer terwijl deze probeert de boer te overtuigen dat de schapen geen kattekwaad achter zijn rug uithalen. De serie laat je ook kennis maken met een weiland vol andere karakters waaronder; de ondeugende varkens, Timmy het lammetje, en Shirley het enorme schaap dat altijd en overal eet.

Elke dag beleeft Shaun een nieuw avontuur - een kool die het weiland in rolt leidt tot een voetbalgevecht met de ondeugende varkens, en een plons in ijskoud water zorgt er voor dat Shaun probeert warm water uit de badkamer van de boer te gebruiken om alle schapen in te badderen. Veel humor en actie in Aardman´s beroemde animatie stijl bekend van Wallace & Gromit en de bioscoop film Chicken run.

Eén ding is zeker - als Shaun in de buurt is, is het platteland niet meer hetzelfde!

Marco Tibben

P.s: Ik probeer de tweede Shaun het Schaap serie zo snel mogelijk online te krijgen...Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail

Copyrights


De rechten van alle screenshots en fotomateriaal behoren aan Aardman Animations Ltd. Deze website is een fansite en heeft geen directe banden met Aardman Animations Ltd.

Shop


Op zoek naar exclusieve Shaun het Schaap dvd´s en spullen? Kijk snel in onze Shaun het Schaap shop powered by Amazon.

©2017 Webdesign Marco TibbenRedactie
Shirt Met KunstShirt Met BoodschapShirt Met SinterklaasShirt Met HeetenKleding voor YogaShirts voor Scouts